onsdag 7. april 2010

Hyttetur i påsken

Hyttekos i påsken


I påsken har jeg vært på hyttetur, sammen med mange
gode venner....og jeg har sovet i køyeseng for førte gang
på flere år....nesten som å være på leir..hi hi....


Jeg fikk også tatt årets første bad, noe som vel er blitt en
slags påsketradisjon. Det var ganske friskt, kan man si,
og det er vel ikke vanskelig å se på det paniske ansikts-
utrykket mitt

Her ser dere hytta, eller huset om man vil. Inni huset ser
man tømmerveggene i alle romma, bjelker i taket, og en
nydelig sylinderovn på soverommet.



Jeg hadde en helt fantastisk og avslappende helg, med
masse god mat, sammen med mange flotte folk.....

4 kommentarer:

  1. Hvor er det et fint sted, Inger og man forstår hvorfor du har nydt din påskeferie. At du kunne bade på denne tid, må udløse en medalje!

    Klem fra Helle

    SvarSlett
  2. Inger, du er gal! Ja, og det skjer jo år etter år det.. at du bade leeeenge før alle andre. haha, så skikkelig deilig ut!

    For en fin hytte! Sånt et hus skulle jeg gjerne hatt, helst i Arendal såklart.. Nå savner jeg deg masse vennen, blir jo altfor lenge mellom hver gang vi sees. Tenkte å høre med deg om du kunne bake litt på jobb, hvis du får tid selvfølgelig. Må ha litt forskjellige gode brød til konfirmasjonen. Bare om du vil så klart.. Fryser du ikke bare ned etterhvert? Jeg må snart få fingeren ut her. Har laget noen greske kjøttboller da, de fryste jeg ned så fort de ble kalde. Så skikkelig gode ut, og de luktet kjempedigg. Kunne jo ikke smake på de da, men Frank var prøvekaninen min..

    Og den osten på Vanjas fest har jeg fått oppskriften på, den må jeg såklart lage! Mmmm.. Har du noen supergode oppskrifter så vil jeg gjerne ha!

    KLEM <3

    SvarSlett
  3. Hei og takk for super påske helg :) -godt du koste deg på hytta..vi stortrives alle mann når vi kommer til huset vårt på Flaten :) -håper virkelig du vil være med på fler turer dit :) gla i deg snuppa klemz ina

    SvarSlett